Stajling

Svečani Stajling za posebne prilike

Emese_radne_makeover-4-6
Emese_radne_makeover-8-3
Emese_radne_Stella
Emese_radne_mmatura
Emese_radne_Rita
Emese_radne_Milica
Emese_radne_makeover-2-7
Emese_radne_makeover-21
Emese_radne_makeover-3-7
Emese_radne_makeover-3-8
Emese_radne_makeover-2-9
Emese_radne_makeover-7-6
Emese_radne_makeover-4-4
Emese_radne_makeover-8-2
Emese_radne_makeover-9-2
Emese_radne_makeover-10

Za sve one dame koje žele sebi stvoriti ekstra izgled za posebne prilike: za rođendane, mature, balove, svadbe, novu godinu, ostale svečane večere, nastupe, plesna takmičenja, modne revije ili kreativno fotografisanje. Emeše Bačkai oslanjajući se na jedinstveni osećaj stila za svako lice pronalazi odgovarajući stil šminke, koju uvek usaglašava sa odabranom odećom i frizurom.

Svečana šminka za posebne prilike

Emeše Bačkai izrađuje individualno prilagođene svečane šminke za posebne prilike i neveste. Kod šminkanja su korišteni posebni profesionalni proizvodi i tehnike gel-lajnera, sa kojima se dostiže izuzetna trajnost i do 2 dana! Odabir stila šminkanja se može odrediti i na probnom terminu. Kod šminke za neveste je probni termin obavezan! Izrada svečane šminke je moguća u paketu i na terenu, na lokaciji svadbe, modne revije, plesnog nastupa ili fotografisanja. Potpuna profesionalna oprema za šminkanje na terenu je obezbeđena. Kod prijavljivanja više osoba obezbeđujemo ekipu šminkera. Uslove i cene određujemo na osnovu prethodnog dogovora.

Svečani stajling u paketu

Emeše Bačkai je svoju ponudu proširila sa ekskluzivnim paketima za svečane prilike u salonu ili na terenu. Paketi pored šminke sadrže i pripremu svečane frizure i nokte. Tako mogu svii gosti na jednom mestu dobiti sve ono što im je potrebno na dan venčanja, mature i druge prilike.
Paket je za više osoba, uslove i cene određujemo na osnovi prethodnog dogovora na bazi broja kandidata, stila i lokacije stajlinga. Kod stajlinga na terenu obezbeđujemo profesionalnu opremu (ogledalo, stolica, lampa i potrebštine za šminkanje i frizuru) obezbeđujemo. Mobilni paket sadrži šminku i frizuru ili samo šminku za više osoba u Srbiji ili u inostranstvu!

FOTOALBUM stajling za posebne prilike >>

PAKETNA PONUDA za organizirane grupe

1. ŠMINKA U PAKETU2. STAJLING PAKET3. STAJLING NA TERENU

Šminku više osoba (nevesta + min. 5 osoba iz svatova) možete naručiti u PAKETU ŠMINKE za dan venčanja ili drugu svečanu priliku.
Sadržaj paketa šminke za svadbe:

 1. Probni termin za probnu šminku za nevestu
 2. Ekskluzivnu šminku za nevestu na dan venčanja
 3. Svečanu šminku za 5 osoba iz svatova

*PROBNI TERMIN:
Odabir stila šminke za nevestu se vrši na probnom terminu. Probni termin sadrži formiranje obrva (po potrebi i farbanje) i probnu šminku.
Uslove i cene određujemo na osnovu prethodnog dogovora, kao i lokaciju probnog termina za nevestu i lokaciju za izradu šminke na dan venčanja.

Šminku i frizuru više osoba (nevesta + min. 5 osoba iz svatova) možete naručiti u STAJLING PAKETU za dan venčanja ili drugu svečanu priliku.
Sadržaj stajling paketa za svadbe i druge posebne prilike:

 1. Probni termin za probnu šminku za nevestu
 2. Ekskluzivnu šminku i frizuru za neveste na dan venčanja
 3. Svečanu šminku za + 4 osoba
 4. Svečanu frizuru za + 4 osoba

Cena Stajling-paketa za venčanje uključuje 2 termina potpunog stajlinga (probni termin za mladu i termin na dan venčanja za mladu + za 5 osobe).

*PROBNI TERMIN:
Odabir stila šminke za nevestu se vrši na probnom terminu. Probni termin sadrži formiranje obrva (po potrebi i farbanje) i probnu šminku sa Emeše Bačkai i probnu frizuru kod frizera.
Uslove i cene određujemo na osnovu prethodnog dogovora, kao i lokaciju probnog termina za nevestu i lokaciju za izradu šminke na dan venčanja.

Paket za venčanje, pored mlade, može uzeti u obzir još 4 osobe iz redova svatova. U slučaju prijavljivanja više od 4 osobe, cena se koriguje! Rezervisanje termina za dan venčanja može da se izvrši plaćanjem kapare nakon probnog termina.

Ekskluzivnost Mobilnog-paketa za venčanje je u tome što usluge koje paket sadrži vršimo na terenu, na destinaciji koju određuje poručilac. Potpunu profesionalnu opremu (ogledalo, stolica, lampa i potrebštine za šminkanje i frizuru) mi obezbeđujemo.
Cena ovog paketa uključuje 2 termina, probni termin za mladu i termin za mladu na dan venčanja + kompletan stajling za min. 4 osobe na odabranoj destinaciji.

Sadržaj mobilnog paketa lepote za venčanje:

 1. *Probna šminka za nevestu
 2. Ekskluzivna šminka za  mladu na dan svadbe
 3. Eksluzivna frizura za mladu na dan svadbe
 4. Prigodna šminka za svatove min. 4 osobe
 5. Prigodna frizura za svatove min. 4 osobe

*PROBNI TERMIN:
Odabir stila šminke za nevestu se vrši na probnom terminu. Probni termin sadrži formiranje obrva (po potrebi i farbanje) i probnu šminku sa Emeše Bačkai i probnu frizuru kod frizera.
Uslove i cene određujemo na osnovu prethodnog dogovora, kao i lokaciju probnog termina za nevestu i lokaciju za izradu šminke na dan venčanja.

Odabir ekskluzivnog stila frizure i šminke za mladu odvija se u probnom terminu. Probni termin podrazumeva stilizaciju i farbanje obrva, MYscara trajno farbanje trepavica, regenerišući tretman kože lica, probno šminkanje i kreiranje frizure.

Na probnom terminu za mladu plaća se 30 % od cene paketa. Rezervisanje termina za dan venčanja može da se izvrši plaćanjem kapare nakon probnog termina.

Mobilni paket za venčanje uz mladu, u obzir može uzeti još 4 osobe. Za manje od 4 osobe cena je ista, dok u slučaju više od 4 osobe iz redova svatova koje žele koristiti naše usluge, cena se modifikuje!

posebne prilike
transformacije
fotografisanje