Akademija šminkanja

Emeše Bačkai Akademija šminkanja

U poslednje vreme umetnost šminkanja je sve popularniji. Naši poznanici i kupci su sve više i više zainteresovani za lepu i trajnu šminku, ali na žalost jako malo pravih, kvalifikovanih šminkera postoji. Akademija šminkanja Emeše Bačkai nudi veliku pomoć onima koji žele stvarno dobru školu i naučiti tako kako OSNOVNE tako i NAPREDNIJE tehnike šminkanja i postati pravi stučnjaci u svom zanatu.

Škola šminkanja sa Emeše Bačkai
Maja_Beljanski_7-8-12
untitled-65
untitled-34
DSC_5676
Emese Backai Makeup Academy sa sedištem u Novom Sadu i Ljubljani je jedna od najprestižnijih škola na teritoriji srednje Evrope. Školu širom sveta prezentira i vodi međunarodno priznati šminker Emeše Bačkai. Emeše Bačkai je internacionalni edukator za šminkanje, koja je već 15 godina prisutna u ovom poslu i je jedna od najpoznatijih edukatora u Evropi.

Emeše često nastupa kao gost predavač i u inostranstvu gde drži kurseve i seminare, ali puno polaznika dolazi i u njenu međunarodne škole šminkanja EB Makeup Training Center u Novom Sadi i u EB Makeup Academy Slovenia u Ljubljanu.
Emeše je godine 2009 u Sloveniji izdala svoju prvu kjigu o šminki pod naslovom Šminka za svakog» koja je postala zvanični udžbenik u kozmetičnim i frizerskim školama iz predmeta šminkanje.

RAD NA KURSEVIMA

Emeše Bačkai nudi edukaciju svima, koji žele svoju tehniku usavršiti do veće preciznosti za izradu zahtevnijih i vodootpornih tehnika šminkanja i žele naučiti 3D tehnike šminkanja sa TEHNIKOM OLOVKE, AKVARELA i GEL-LAJNERA.
Emeše u svom edukativnom radu koristi jedinstvenu metodiku i tehniku šminkanja, koja je u svetu šminkera poznata po jako precizno odrađenim oblikama, po tehniki 3D senčenja i po virtuoznom korištenju boja.
Emeše Bačkai je svoje znanje za savremenije tehnike usavršila kod najvećih stručnjaka i svetskih prvaka u šminkanju. Emeše je i godinama bila sertificirana predstavnica Makeup Atelier Paris škole u srednjoj Evropi ali je sa vremenom postala neodvisni makeup trener i otvorila svoju školu Emese Backai Makeup Academy.

KURSEVI

MASTERCLASSI